Associació Salut Mental Ondara Sió

El diumenge 8 d’Octubre l’Associació Salut Mental Ondara Sió, ASMOS, juntament amb el Centre Excursionista de la Segarra, CES, ha organitzat una Caminada de caire solidari, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, comptant amb la participació de 70 persones.

El recorregut ha estat Cervera-Vergós-Cervera, fent una parada a la Plaça Major de Vergós per esmorzar, amb la col·laboració de Bonarea.

Durant l’esmorzar, la presidenta Sra. Anna Saumell, ha explicat quins serveis ofereix ASMOS i ha llegit el Manifest del Dia Mundial de la Salut Mental 2023, amb el lema “Salut Mental, dret humà universal” que pots llegir aquí. Després del parlament es va fer un sorteig amb diferents premis. Volem fer agraïment a entitats i empreses que han fet possible la caminada; CES, Paeria de Cervera, Departament de Salut, Drets Socials ,Diputació de Lleida, Soprema, BonArea, Nobadis, Vilardosa, Esports Truga, Quiosc Papers i més, i Llibreria Universitat.

Per commemorar el dia Mundial de la salut Mental, reivindicar i donar veu a la Salut Mental, la Coordinadora d’entitats de Salut Mental Terres de Lleida, entre elles, l’Associació Salut Mental Ondara Sió, ha creat un programa aglutinant els actes i activitats de les associacions de salut mental de Ponent al voltant d’aquesta data tant assenyalada, que pots consultar a aquest cartell amb codi QR.

La segona de les activitats que l’Associació Salut Mental Ondara Sió durà a terme amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental serà l'”Exposició i Conferència d’arteràpia i Salut Mental: Màscares”, a càrrec d’Alba Torres, Artista i art-terapeuta; que exposarà un model de rehabilitació creativa a través del treball amb les màscares i les seves diverses aplicacions tocant diferents temes com l’expressió creativa, la consciència, el trauma, l’aïllament, autoconcepte i autoestima, etc.  Aquesta activitat està programada el dia 16 d’Octubre a les 18:30h al Local social d’ASMOS; i és oberta i gratuïta.  

Comptem amb tu !