Associació Salut Mental Ondara Sió

Dimecres, dia 22 de juny, va tenir lloc l’Acte de cloenda de la celebració del Desè Aniversari de la creació de l’Associació Salut Mental de les comarques de la Segarra i l’Urgell.

En primer lloc, va prendre la paraula Montse Pont, presidenta de l’Associació. Després de fer una breu exposició dels actes de celebració, que s’han portat a terme durant aquest mes de juny, va agrair el suport de l’administració, polítics, socis, voluntaris i amics, que han fet possible que l’Associació avanci, dia a dia, amb un únic objectiu: vetllar per les persones que han sofert un trastorn mental i les seves famílies.

A continuació, van intervenir Israel Molinero, president de la Federació de Salut Mental Catalunya, Josep Lavin, president de la Coordinadora de Salut Mental Terres de Lleida, Nuria Magrans, consellera de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra, i finalment Jaume Carcasona regidor de la Paeria de Cervera.

Acte seguit, Elena Armengol, secretaria del Jurat del concurs literari de relats breus, va donar lectura a l’acta, i, cada guanyador, desprès de recollir el premi, va llegir un fragment del relat premiat

El grup musical Boogie-Woogie, format per malalts de l’associació va interpretar la Polca d’Ourss i yellow submarine, amb el que es va donar l’acte per finalitzat.