Associació Salut Mental Ondara Sió

L’Associació de Salut Mental Ondara Sió agraeix públicament la donació de 1500 €, que el grup de la nostra ciutat “Birraiders Moto Grup” ens ha fet entrega, amb motiu de la VII Matinal, que va tenir lloc el diumenge, dia 31 de maig, a Cervera.

Viure un matí al pavelló municipal de Cervera amb el col·lectiu Birraiders, ha estat una descoberta per a molts de nosaltres, que per primera vegada assistíem a una concentració d’aquesta magnitud. Tot estava a punt, barres, cartell, papereres, grup d’animació…etc, nosaltres vam trobar la taula amb la seva coberta, cartell de l’Associació i una flor, detall que ens va agradar.

Desprès d’aparcar ordenadament la seva moto al llarg del passeig Francesc Macià, molts voluntaris, que estaven al servei de tots, els indicaven els espais, disposats a gaudir sanament d’unes hores de convivència i animació amb d’altres companys arribats de qualsevol indret tant de Catalunya, com de més enllà.

Felicitats a tot el grup per el vostre treball, la vostra il·lusió, el vostre entusiasme. I de manera especial felicitats per la vostra solidaritat.