Associació Salut Mental Ondara Sió

El dissabte Cervera ha acollit la VIII trobada del Contro i Recontro, un campionat de botifarra inclusiu que es celebra anualment i que compta amb la participació de serveis i associacions que vetllem per la salut mental al territori de Lleida, així com d’entitats locals aficionades a aquest joc de cartes. Aquest any les entitats organitzadores han estat l’Associació Alba, l’Associació de familiars i usuaris Ondara Sió i el Club de Botifarra d’Alguaire que n’és l’impulsor des de fa 8 anys.

Aquest any s’hi han inscrit 215 persones de les quals un total de 40 parelles han participat al campionat de cartes i d’altres han realitzat activitats lúdiques i culturals durant tot el dia.

 

El campionat i les activitats paral·leles han començat a les 11 del matí. A les 13:30h s’han fet diferents parlaments amb la presència de Montse Pont,  Presidenta de Salut Mental Ondara Sió, Joan Santacana, director dels serveis territorials a Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat;  Joan Prat, regidor de Benestar de la Paeria de Cervera, Núria Magrans, consellera de Serveis Socials del Consell Comarcal de Cervera i Antoni Reinoso, membre del Club de Botifarra d’Alguaire.

 

Els guanyadors del primer premi van ser un dels equips del Club de Botifarra d’Alguaire, el segon premi va ser pel grup de l’Associació Salut Mental Pallars i el tercer va tornar a recaure a un dels grups de Club de Botifarra d’Alguaire.