Associació Salut Mental Ondara Sió

Cervera s’omple de gegants de tot Catalunya

Més de 100 colles geganteres arribades de tot Catalunya, amb 340 gegants i capgrossos, han envaït els carrers de Cervera dissabte 7 de juny en motiu de la celebració de “Cervera, ciutat gegantera 2014”.

Cervera s’omple de gegants de tot Catalunya Ball dels gegants de Cervera.

Cal destacar l’espectacularitat de la plantada de gegants, que ocupat les quatre façanes de la Universitat de Cervera, un imponent edifici de més de 10.000 metres quadrats. Després ha tingut la mostra de balls dels gegants, a la plaça Universitat. Acte seguit, s’han iniciat quatre cercaviles, amb recorreguts diferents, que han omplert de gegants els carrers de la ciutat.

Els actes han acabat diumenge 8 de juny, amb quatre cercaviles geganteres que finalitzen a la plaça de Sindicat, on té lloc l’acte de traspàs dels Gegants de l’Agrupació a la Colla Gegantera de Cervera, que els custodiaran durant un any. L’any vinent passaran el relleu als Geganters de Terrassa, ciutat gegantera de Catalunya 2015.

Tot això ha estat possible gràcies a més de 250 voluntaris/es que han fet possible que la festa fos tot un èxit. De la nostra associació hi han participat 17 voluntaris/es.