Associació Salut Mental Ondara Sió

Per celebrar el Dia Mundial de la salut mental d’aquest any, el grup musical del taller “Ara em toca a mi” de l’Associació Ondara Sió , Boogie –Woogie, vàrem col·laborar amb el Grup d’Acordions Assossegats, i dirigits per Sònia Peiró, vam oferir un ampli repertori d’obres que van des dels Beatles(I want I hold your hand), o Nirvana (Smells like teen spirit), a més actuals com el (Bon dia) dels Pets o la banda sonora de la pel·lícula Pirates del Carib. També es van tocar tangos d’en Piazzola i cançons més tradicionals.

El Concert Solidari es va fer a l’Auditori Municipal de Cervera el dia 25 a les 7 de la tarda, incloent-se dins del Cicle de Concerts de Tardor del Conservatori. Hi hagué una assistència de 122 persones. Hi va haver una molt bona acollida per part del públic.

El grup Assossegats està format per setze acordionistes, dues guitarres, un baix elèctric i una bateria, tots ells són molt joves amb edats des dels 9 fins als divuit anys. El grup Boogie –Woogie els va acompanyar amb cascavells, panderetes, pals, triangles, melòdiques etc. No cal dir que estem molt contents d’haver col·laborat amb aquest gran grup d’acordionistes!!!!