Associació Salut Mental Ondara Sió

El divendres dia 1 de juny de 2018 i dins del marc del Projecte Descobrir la Salut Mental, l’Associació de Salut Mental Ondara Sió va fer la seva primera presentació a l’Edifici Fundació Castell de Sanaüja a les 20:00 hores, a la ciutat de Sanaüja.

En primer lloc la Marta Domènech, fundadora de l’Associació ara fa 12 anys, va fer una breu introducció de l’Associació, donant seguidament pas a la treballadora social Teresa Ninot, que va encetar l’explicació informant de: qui som, les relacions que tenim amb d’altres institucions dins el territori, quin tipus d’activitats fem i serveis que oferim, tant per persones amb problemes de salut mental, com per familiars i en definitiva quina és la finalitat de l’Associació.

Un cop acabada la presentació, la psicòloga Circe Ramos va pronunciar la conferència sota el títol Tots sentim ansietat. Com gestionar-la.

Al final i com a cloenda de la conferència, la Circe Ramos va invitar al públic assistent, entre el qual vam poder comptar amb el Sr. Alcalde de Sanaüja, a participar i intervenir activament amb preguntes al respecte.

Hem de dir que la participació del públic va ser molt fructífera i com a conseqüència de la mateixa, creiem que a partir d’aquest primer encontre, podrem establir nous contactes i compartir noves experiències entre les dues poblacions.