Associació Salut Mental Ondara Sió

/*! elementor - v3.18.0 - 29-11-2023 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(--spacer-size)}.e-con{--container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(--container-widget-width,var(--spacer-size));--align-self:var(--container-widget-align-self,initial);--flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(--container-widget-height,var(--spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px}
/*! elementor - v3.18.0 - 29-11-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

En motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, el dia 10 d’octubre, l’Associació Salut Mental Ondara Sió va realitzar diferents activitats:

  • El dia 10 d’octubre al CAP de Cervera hi va haver una Taula Informativa de les 10.00 a les 13.00 h.
  • El dia 11 d’octubre es va projectar la pel·lícula “El lado Bueno de las coses” en relació a la temàtica del Trastorn Bipolar. Al finalitzar hi va haver un animat col·loqui de la mà de la psicòloga, Gemma Sala, que va ajudar a entendre millor la complexitat d’aquest trastorn i en general de les malalties mentals. L’assistència va ser d’unes 62 persones. Aquesta pel·lícula també es projectarà a Tàrrega el dia 25 d’octubre a les 18 hores a la Sala de la Biblioteca Comarcal.
  • El dia 12 d’octubre es celebrà el Dia Mundial de la Salut Mental a Sort amb el lema “Parlar i escoltar, salva vides”. De l’associació Ondara Sió hi assistirem 15 persones que vam desfruitar de la acollida que ens varen fer l’ associació Salut Mental del Pallars i dels actes preparats per celebrar aquesta diada: Jocs, musica, parlaments institucionals i desfilada de gegants, per acabar amb un dinar de germanor al Pavelló Poliesportiu. Tot això gaudint d’un paisatge inigualable i un dia esplèndid.