Associació Salut Mental Ondara Sió

En motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, el dia 10 d’octubre, l’Associació Salut Mental Ondara Sió va realitzar diferents activitats:

  • El dia 10 d’octubre al CAP de Cervera hi va haver una Taula Informativa de les 10.00 a les 13.00 h.
  • El dia 11 d’octubre es va projectar la pel·lícula “El lado Bueno de las coses” en relació a la temàtica del Trastorn Bipolar. Al finalitzar hi va haver un animat col·loqui de la mà de la psicòloga, Gemma Sala, que va ajudar a entendre millor la complexitat d’aquest trastorn i en general de les malalties mentals. L’assistència va ser d’unes 62 persones. Aquesta pel·lícula també es projectarà a Tàrrega el dia 25 d’octubre a les 18 hores a la Sala de la Biblioteca Comarcal.
  • El dia 12 d’octubre es celebrà el Dia Mundial de la Salut Mental a Sort amb el lema “Parlar i escoltar, salva vides”. De l’associació Ondara Sió hi assistirem 15 persones que vam desfruitar de la acollida que ens varen fer l’ associació Salut Mental del Pallars i dels actes preparats per celebrar aquesta diada: Jocs, musica, parlaments institucionals i desfilada de gegants, per acabar amb un dinar de germanor al Pavelló Poliesportiu. Tot això gaudint d’un paisatge inigualable i un dia esplèndid.