Associació Salut Mental Ondara Sió

El passat 18 de novembre ASMOS va organitzar una xerrada a Cervera, a la sala Francesc Buireu, sobre l’educació emocional i gestió de conflictes a casa, a càrrec de Laura Villaró, pedagoga i formadora en àmbits de formació com neuroeducació, gestió de conflictes, educació emocional i gestions de les aules, així com formadora en parentalitat positiva amb grups de famílies, sobre com gestionar conflictes amb els fills, la importància de la comunicació, la gestió de les emocions, etc.

La xerrada estava oberta al públic general, però pensada expressament pels pares amb fills, sobretot adolescents, de manera que se’n va fer ressò a les escoles i instituts de Cervera i voltants.

Gràcies al dinamisme de la Laura, es van abordar temàtiques i preocupacions a les quals pares i mares d’avui s’afronten d’una manera activa però rigorosa.

Educacio emocional a casa i gestió de conflictes - Laura V.

Aquesta xerrada formava part del Programa de Sensibilització d’ASMOS, que pretén despertar el coneixement de la realitat envers la salut mental, la comprensió transversal dels problemes que poden comportar, eliminar i tractar-ho sense estigmes, i reforçar dels mecanismes positius de preservació, potenciació i prevenció d’aquests trastorns. Hi van assistir un total de 38 persones.

En resum, va resultar una conferència molt positiva i que considerem, per nosaltres, un èxit, i un pas endavant envers la sensibilització de la societat.

Agraïm a tots aquells assistents, i a la Laura!

Xerrada educacio emocional a casa i gestió de conflictes

Si voleu contactar amb nosaltres, podeu fer-ho a través dels telèfons 973 531 673 o 696 159 132, mitjançant el correu electrònic de l’associació, hola@salutmentalondarasio.cat , o a través les nostres xarxes socials, tant Instagram com Facebook. Podeu conèixer més sobre l’associació en la nostra pàgina web www.salutmentalondarasio.cat.