Associació Salut Mental Ondara Sió

lleida

Divendres 20 de setembre

El divendres dia 20 a les 9:30 començà la Jornada sobre l’Estudi de la situació de les persones amb TMS al territori de Lleida 2012. Aquest estudi s’ha impulsat des de Salut Mental Catalunya Coordinadora Terres de Lleida , en col•laboració amb el Dep. de Benestar Social i Família i el Dep. de Salut, i portat a terme per la Universitat de Lleida.

Després de parlar les autoritats, va haver-hi una conferència a càrrec de Claudi Camps, Director de Salut Mental i Addiccions de les Comarques gironines, qui ens atansà a la xarxa de salut mental d’aquesta zona on arrel d’invertir, durant més de 30 anys, molt de temps i esforços per part de tot, s’ha aconseguit que estiguin molt ben coordinats tots els serveis i professionals de Girona.

A continuació, Xavier Pelegrí, autor de l’estudi ,va fer-ne la seva presentació i va fer esment de la part més humana d’aquest, posant en rellevància les mancances dels malalts en aquesta àrea .

També Gemma Fleta féu un breu repàs de l’estat de la qüestió d e la xarxa sanitària de Lleida des que va començar a existir aquesta.

Marta Domènec va cloure l’acte reivindicant que l’Estudi tingués una continuïtat real i vital.