Associació Salut Mental Ondara Sió

El passat dia 19 d’octubre a les 18h. es va inaugurar a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega, l’Exposició anomenada “Màscares Solitàries, Miratges Interns” de l’artista Eva Rauret, organitzada per l’Associació de Salut Mental Ondara-Sió, de la qual l’esmentada artista n’és usuària i membre de la Junta. L’experiència queda emmarcada dins el Projecte “Connecta’t a la Salut Mental”.

La presentació de l’Exposició va començar amb unes paraules del President de l’Associació que acte seguit va donar pas a Anna Saumell, voluntària i membre de la Junta de l’Associació, encarregada de la presentació de l’artista, amb la lectura final d’un poema inèdit de la mateixa.

Es tracta d’una Exposició de poesia acompanyada de fotografia amb l’objectiu de sensibilitzar a la població en vers la Salut Mental. L’exposició consta de diferents apartats que ens donen una visió de les diferents experiències vitals de l’artista al llarg de la seva malaltia: Màscares, Miratges, Presagis, retalls de vida, pensaments, confiança i l’última sense títol que parla de l’amistat i el recolzament.

L’esmentada Exposició restarà oberta fins el dia 31 d’octubre al segon pis de la biblioteca.