Associació Salut Mental Ondara Sió

Signatura compra nova seu social per ASMOS

El passat dijous, dia 18 de març de 2021, en Jaume Azcona, com a president d’ASMOS, Associació de Salut Mental Ondara-Sió, va signar la compra de la propera nova seu social de l’Associació, ubicada a l’Avinguda La Segarra, nº 8 de la ciutat de Cervera, tocant a l’antic Sindicat.

La propera nova seu social consta de quatre locals diferenciats dins un mateix indret, amb una superfície total de 304 m2.

Les instal·lacions es destinaran al total benefici dels usuaris i familiars de l’Associació, que des de fa 15 anys ofereix atenció personalitzada, tant als usuaris com als seus familiars. Aquesta atenció inclou tallers formatius, activitats esportives i de lleure, atenció psicològica, assessorament administratiu i de tràmits, grups d’ajuda mútua als familiars, llar amb suport, acompanyament, etc.

Un cop feta aquesta adquisició, haurem de dedicar algun temps a fer algunes obres per tal de condicionar-la i adequar-la convenientment. Esperem fer la seva inauguració i posada en marxa a començaments del proper curs vinent 2021-22.