Associació Salut Mental Ondara Sió

El divendres 24 de setembre la Paeria de Cervera va realitzar un reconeixement a l’Associació Salut Mental Ondara Sió i a l’Associació de familiars i malalts d’Alzheimer durant el Pregó de Festa Major.

A la Sala de Plens amb tota la Corporació municipal les dos entitats homenatjades i el pregoner van signar en el llibre d’honor de la Paeria.

Sortida en comitiva, acompanyats per les dos maceres, membres d’Ondara Sió, la Corporació Municipal, les entitats homenatjades i el pregoner a l’escenari de la Plaça Major .

L’Il·lm Sr Joan Santacana, paer en cap de Cervera, va donar la Benvinguda i va fer la presentació de l’acte. Parlaments de l’Il·lm Sr joan Talarn President de la Diputació de Lleida i l’Hble Sr. Bernat Solé, delegat del Govern de la Generalitat a Lleida.

Presentació de les entitats homenatjades, felicitació i lliurament de la reproducció de la Senyera de la Ciutat. Intervenen d’Ondara sió el President, Jaume Azcona, amb representació dels familiars, Marta Domènech i com a representant de les persones amb trastorn mental i les persones voluntàries, Anna Saumell.

El diumenge dia 26 de setembre Ondara Sió va portar la Bandera de la Ciutat durant el seguici de Festa Major.