Associació Salut Mental Ondara Sió

PRESENTACIÓ “EL NOI I EL MONSTRE” DE JORDI RAVENTOS

El proper divendres dia 24 de març a les 19h a la sala Francesc Buireu, tindrà lloc la Presentació del llibre “El noi i el monstre” obra del Jordi Raventós. Es tracta d’un viatge per la depressió i els trastorns mentals escrit en primera persona.

L’Acte el presentarà la presidenta de l’Associació, Anna Saumell i després en Jordi Raventós ens farà cinc cèntims sobre la seva novel·la.

El llibre revela alguns dels secrets de la depressió i la relació de causa efecte a través de la figura d’un noi afectat per uns trastorns mentals que l’imbueixen com a persona a tractar amb un monstre.

La novel·la té un contingut ample, ja que és un manifest d´emocions viscudes per l’autor expressades en petites històries entrellaçades entre ell i altres protagonistes lligats pel Monstre, animal fruit del dolor i la malaltia, el bullying a edats tempranes, passant de puntetes sobre les drogues i els seus efectes nocius, així com intentar evitar entrar en depressió i una de les seves causes més lamentables com pot ser el suïcidi, explicat des del respecte, la serietat i la sensibilitat que aquest tema mereix, essent una novel·la que aporta llum i esperança als lectors.

Us hi esperem!