Associació Salut Mental Ondara Sió

d120541540bb59073c2b0adfbfafe49fDISSABTE 11 DE MAIG A L’ASSOCIACIÓ AREP DE BARCELONA

El dissabte 11 de maig es va celebrar a la seu de l’Associació AREP de Barcelona la V Jornada de Reflexió de la Federació amb el lema:” Com podem incrementar i millorar la participació en el moviment associatiu?. Experiències i eines per encarar aquest repte.”

En primer lloc, es féu una breu introducció a l’acte per part del president de la Federació Xavier Trabado. També hi hagué una intervenció de Ramon Terrassa del Departament de Benestar i Família.

Tot seguit va haver-hi una xerrada de Marc Parés (coordinador del grup de REcerca en Particpació i Moviments socials de la Universitat Autònoma de Barcelona) qui va parlar de la participació en el moviment associatiu en general.

Després va haver-hi la Taula d’Experiències on Francisco Muñoz parlà del projecte En primera persona que intenta dinamitzar el moviment associatiu de les persones amb problemàtica mental. Edgar Vinyals va exposar la seva experiència davant el seu grup d’oci inclusiu anomenat SArau. Marisa Blanco dedicà uns minuts a fer-nos partíceps del seu grup d’ Ajuda Mútua de Familiars de l’Associació D’Arep. I, finalment, Marta Domènech qui ens va apropar a tot allò de positiu que ha suposat la tasca del voluntariat en els tallers rehabilitadors de l’Associació Ondara Sió de les comarques de la Segarra i l’Urgell.

Per acabar es va fer un col·loqui que moderà l’escriptor i periodista Fidel Masreal, on tots els assistents van poder donar la seva opinió sobre les accions a dur a terme per dotar de més vida al moviment associatiu en Salut Mental.