Associació Salut Mental Ondara Sió

Des de l’Associació de Salut Mental Ondara Sió organitzem, de nou, una xerrada presencial referent a la salut mental infantojuvenil, que pertanyen, doncs, al nostre programa de Comunitats Educatives, dins del Projecte de Sensibilització de l’entitat.

Aquesta vegada es tracta de la xerrada a càrrec d’Àlex Palau, psicòleg especialitzat en salut mental infantojuvenil, sobre els trastorns mentals dins la família i com gestionar-ho.

Una xerrada oberta al públic, però dirigida concretament a familiars, amics i l’entorn significatiu de adolescents i altres persones afectades per un problema de salut mental, que sovint són oblidades pel sistema general i no compten amb els recursos públics de suport i acompanyament adequats.

El paper de la família és l’eina més propera de socialització i d’integració social de les persones amb trastorn mental, de manera que formar-se i informar-se sobre les diverses problemàtiques és imprescindible per donar el suport adequat i necessari.

La xerrada tindrà lloc el dimecres 9 de març de 2022 a les 19 h, a l’Auditori municipal de Cervera, ubicat al c/Major, 59. Des d’ASMOS, us encoratgem i convidem a assistir-hi, ja que el tema és del màxim interès, i pot ser de gran utilitat i ajuda per als interessats.

Aquesta vegada, per tal de portar un registre d’assistència i tenir cura de les mesures Covid, encara en vigor, el regista d’assistència a la xerrada es farà mitjançant aquest formulari en-línia.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic, les nostres xarxes socials, o els telèfons que apareixen en la nostra pàgina web.