Associació Salut Mental Ondara Sió

Qui som?

Qui som?

L'Associació de Salut Mental Ondara Sió (ASMOS) es crea l'any 2006 a Cervera, a causa de la mancança de serveis amb els quals compten la comarca de La Segarra i l'Urgell, i amb la voluntat d'acollir i recolzar els familiars de persones afectades per algun tipus de trastorn mental, residents en els municipis d'ambdues comarques.


La iniciativa de la seva creació, recolzada per l’anomenada llavors Federació Catalana d’Associacions de Familiars de Malalts Mentals (FECAFAMM), volia, a més, cobrir la necessitat de sensibilització i reivindicació pública cap a la problemàtica de salut mental.

Així, l‘associació du a terme una tasca de suport, informació i assessorament a les famílies, juntament amb una tasca de sensibilització pública i reivindicació dels drets de les persones amb problemes de salut mental, a la vegada que crea i gestiona recursos i serveis per a aquestes persones i les seves famílies.

Per tant, des d’ASMOS, es treballa:

  • Per a les famílies. Proporcionar instruments per millorar la comprensió i l’autonomia de les persones amb trastorn mental.
  • Amb les famílies. Promocionar serveis que millorin l’autonomia de les persones amb trastorn mental.
  • Amb i per l’entorn social. Millorar la comprensió social de la problemàtica que afecta les persones amb trastorn mental i les seves famílies.

La família és l’eina més propera de socialització i d’integració social de les persones amb trastorn mental, de manera que formar i donar suport als seus cuidadors és imprescindible per al bon funcionament del seu tractament.

Our approach

Our Mission
Our mission is to make sure all young people and children get all the support they need, when they need it, no matter what it is.
Whether it is a reassuring conversation, financial help, education, professional training, or simply the assurance that they are not alone, we will make sure that everyone gets support that meets them where they’re at as quickly as possible.
Our Vision
We want to build a world where no child or youth feels alone and gets every possible help they need as soon as possible.
Our entire team wants to see a world where every youngster struggling in any way feels able to reach out and has people who’ll help them with education, jobs, and more. We want to spread out in every region so we’ll be reachable to all.
Col·laboradors

Our numbers that speak

We have numbers that push us to give in our best and make sure that we break our own records. We are happy to be growing and helping more day by day.
Members Worldwide
0 K+
Children Helped
0 +
Funds Raised
$ 0 M+
Food Provided
0 T