Associació Salut Mental Ondara Sió

Recital poètic: “Els nostres poetes canten el Nadal”, següent activitat programada el divendres 22 de Desembre al local social d’ASMOS

Us presentem la propera activitat d’ASMOS programada divendres 22 a les 19h al nostre local Social. Es tracta d’un Recital poètic en el que diversos poetes Cantaran el Nadal, tot plegat amenitzat amb música i audivisuals treballades als nostres tallers.

Data: 22.12.2023
 
Lloc: Local Social Asmos
 
Hora: 19h
Si vols més informació no dubtis en posar-te en contacte amb l’entitat, Telf: 973 531 673. També pots consultar el nostre web: www.salutmentalondarasio.cat i veure’ns a instagram asmos_ondarasio o bé a Facebook Asmos Ondara Sio.

Amb torronada final ! Us hi esperem !
ASMOS

Montse Pont, expresidenta d’Associació Salut Mental Ondara Sió, publica el llibre Espurnes de colors

Montse Pont, persona vinculada a ASMOS, Associació Salut Mental Ondara Sió de les comarques La Segarra i L’Urgell, és l’autora del llibre ESPURNES DE COLORS.
Ens situa en el context social en que la salut mental és desconeguda en el nostre entorn, i totalment estigmatitzada. Les famílies es troben amb moltes dificultats per poder ajudar als seus familiars afectats d’un trastorn mental sever. Fruit de la necessitat neix a Cervera la nostra Associació.
És un recull dels quinze anys primers de vida d’ASMOS. Des de 2006 fins que vivim la pandèmia. Gràcies a un benefactor, ASMOS compra un local, inicia una nova etapa, i continua amb l’objectiu de treballar per les persones afectades d`algun trastorn mental i els seus familiars.
El llibre el prologa Juan Santacana, Paer en Cap , hi trobareu diferents entrevistes i la portada ha anat a càrrec d’Oriol Martí, dissenyador gràfic. A tots el nostre agraïment.

ASMOS programa un concert solidari de corals a l’Església de Santa Maria, per a la salut mental

Us presentem la propera activitat d’ASMOS programada el diumenge 17/12/23 a les 18h a l’Església de Santa Maria de Cervera.
Es tracta d’un concert solidari de corals en el que participen les Corals Infantil Nova Cervera, Ginesta i Lacetània. El preu de l’entrada serà un donatiu voluntari de 5 euros destinat a ASMOS per la salut mental.

Data: 16.12.2023
 
Lloc: Església de Santa Maria
 
Hora: 18h
Si vols més informació no dubtis en posar-te en contacte amb l’entitat, Telf: 973 531 673. També pots consultar el nostre web: www.salutmentalondarasio.cat i veure’ns a instagram asmos_ondarasio o bé a Facebook Asmos Ondara Sio.

Us hi esperem !
ASMOS

Taller psicoeducatiu d’afrontament de l’estrès

ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL ONDARA SIÓ programa una nova activitat: Taller psicoeducatiu d’Afrontament de l’estrès. A càrrec de Núria Clavé, neuropsicòloga de la Cooperativa La Sempre Viva. Ens explicarà com alguns entorns i factors propicien l’estrès, quina diferència hi ha entre estrès emocional i físic, i ens oferirà eines per reduir-lo i gestionar-lo d’una manera saludable en la societat actual.

Data: 29.11.2023
Lloc: Local Social d’ASMOS, a l’Av. Segarra, n.8, Cervera
Hora: 11:30h
Activitat lliure i gratuïta

Lleida Ràdio UA1 Lleida 104.5 FM, entrevista a Anna Saumell, Presidenta d’ASMOS

El passat dia 30 d’Octubre, el programa la Plaça, a Lleida Ràdio, UA1, Lleida, 104.5FM, va entrevistar a la presidenta de l’Associació, Anna Saumell Balderas, en el que va explicar recursos i serveis que ofereix l’Associació, finançament rebut i d’altres aspectes rellevants entorn de la salut mental. Pots escoltar el podcast sencer aquí. 

TOT L’ANY POT SER NADAL, l’obra de Teatre que organitza ASMOS, al GRAN TEATRE DE LA PASSIÓ, el 6 de Desembre. Reserva ja la teva entrada !

JOAN PERA a Cervera el 6 de Desembre de 2023 a les 18h, amb “TOT L’ANY POT SER NADAL”

El sopar de Nadal es prepara a casa d’En Joan Pera, i s’hi esperen convidats, tots menys un, que no hi es, i el propi Joan Pera ens explica el Conte de Nadal de Charles Dickens.
Una obra divertida, amb la gràcia de Joan Pera, que Organitza ASSOCIACIÓ SALUT MENTAL ONDARA SIÓ, per recaptar fons per fomentar les seves activitats.

Venda d’entrades a: https://www.4tickets.es/GranTeatreCervera/public/janto/main.php

XERRADA SOBRE ALIMENTACIÓ I SALUT MENTAL

Luís Inocente, dietista i nutricionista del Cap de Cervera, Guissona i Agramunt, ens farà una xerrada sobre la relació entre l’alimentació i la salut mental; tractant els següents temes:   -De quina forma el que mengem influeix el nostre estat anímic, -Quins aliments produeixen secreció de serotonina, -El fals efecte calmant del sucre i la interacció […]

La Taula de Salut Mental Urgell Segarra finalitza l’any amb una reunió plenària a ASMOS

La Taula de Salut Mental de l’Urgell- Segarra ha celebrat el dia 25 d’Octubre la segona plenària anual a les insta·lacions d’ASMOS; una multitudinària trobada amb els diferents agents del territori vinculats en l’àmbit de la salut mental, així com representants de les administracions locals per tal de posar en comú les novetats dels projectes que s’estan impulsant conjuntament i continuar creant sinèrgies i xarxa en matèria de Salut Mental al Territori. Com a feina destacada l’exposició dels tres eixos de treball en que s’estrucatura la taula: Coneixement i xarxa, Educació i sensibilització i promoció de polítiques.
Establint nous objectius i pla de treball per al 2024 !
Seguim !

10 d’Octubre, Juntes el Dia Mundial de la Salut Mental

S’acosta el 10 d’octubre, s’acosta el Dia Mundial de la Salut Mental

Per a commemorar aquest dia, entitats i serveis celebrem actes i accions per a reivindicar i donar veu a la salut mental! 🌍❤️

Des de la Coordinadora d’entitas de Salut Mental Terres de Lleida i Ocell de Foc hem creat un programa de tots els actes, un cartell i posts per a les xarxes, per tal de fer-ne el màxim ressò. Us ho compartim per a que en pugueu fer difusió:

Programa d’actes conjunt els actes que fem a Pirineu i Aran i a la Plana de Lleida consultable a la web de la Coordinadora: 👇👇👇 https://salutmentalterresdelleida.org/ca/pc/81-dia-mundial-de-la-salut-mental
Cartell amb el lema de la campanya i un QR per a consultar tots els actes.