Associació Salut Mental Ondara Sió

El passat dia 19 de desembre es va realitzar el recompte general del recaptat a la ciutat de Cervera per La Marató de TV3, que aquest any es dedica a la salut mental.

El paer en cap i diversos tècnics de la Paeria de Cervera van aprofitar per visitar la nova seu social de l’Associació Salut Mental Ondara Sió, lloc escollit per a fer el recompte definitiu de La Marató, en enfocar-se enguany en la salut mental. Als nous locals també s’hi van desplaçar membres d’altres associacions organitzadores i la nostra Junta Directiva.

Des de l’Associació Salut Mental Ondara Sió es van muntar una paradeta durant el Mercat de Nadal a Cervera en la qual es venien obres d’art creades pels nostres alumnes del taller d’artteràpia, llibres, punts de llibres relacionats amb la temàtica de la salut mental, samarretes, etc.

Gràcies a això, vam aconseguir recaptar 676 € per lluitar contra els estigmes i els murs de la salut mental, tasca que duem a terme dia a dia i ens agrada i complau que tingui un ressò addicional amb aquesta causa.

Gràcies a tots i totes les que heu col·laborat i que feu tot això possible!