Associació Salut Mental Ondara Sió

Aquest any 2017 hem acabat el primer trimestre del taller de música fent una audició per als parents i amics. El dia 21 a les 11:30 érem tots a punt per oferir un tast de peces musicals que havíem anat treballant durant les classes. Junt amb les sorpreses a què ja ens té acostumats la nostra creativa professora, Ester Bresco.

I és que, en una de les classes vam treballar la percussió amb un especialista del “cajón”, Joan González, per poder oferir en l’audició la peça We will rock you de Queen.

Una altra de les sorpreses fou treballar junt amb la cantant soprano Lluïsa Melet, la cançó que va cloure l’audició, Dream to dream.

Ambdues es referien al foc, un dels quatre elements de la naturalesa: aigua, aire, terra i foc, que vam anar perfilant a les classes. Pel que fa a l’aigua vam tocar les peces Dins el mar la vela blanca,de Santi Riera i Agua de Jarabe de Palo; d’aire, Un cóndor pasa de Leo Rojas ,i Fly me to the moon ,de Bart Howard; i de terra l’africana Syahamba i un Cànon Hebraic.

Marta Augé, amiga de la professora, ens va acompanyar per què tots els instruments, i n’ hi havia un munt, vídeos i altra logística estiguessin a punt, incloses unes campanes antigues arribades de països llunyans com Tailàndia i Birmània.

Vam passar una estona agradable entre tots, després va haver-hi un pica pica ofert per l’Associació i amb molts ànims per continuar amb el curs.