Associació Salut Mental Ondara Sió

El Grup de Música Ondara Sió, format per membres actius de l’Associació Ondara Sió, juntament amb un ventall ampli de violoncels de l’Aula de Violoncel del Conservatori de Cervera, van fer-nos gaudir d’un extraordinari Concert Solidari el diumenge 27 de maig de 2018 a les 17h.
El Concert va començar de la mà de Ester Brescó, professora encarregada del Taller de Música. L’Ester, a la vegada que desgranava notes musicals del piano de cua, estava envoltada dels nostres alumnes, que anaven explorant diferents possibilitats sonores de l’instrument, des de dins les seves entranyes.
L’actuació va seguir amb la coneguda tonada “Every breath you take” del grup Police, aquesta vegada acompanyada pel violoncel de Xavier Roig i les veus del Grup Ondara Sió, amb una lletra diferent i molt emotiva, escrita pel mateix Grup que la interpretava.
El Concert va continuar amb una Segona Part, plena d’un excel·lent planter de violoncels, sota la direcció de la Laia Puig i en Xavier Roig.
A la Tercera i última Part, vam poder gaudir de la combinació dels violoncels i la percussió del Grup Ondara Sió.
El Concert va reunir un gran nombre de públic, que va aplaudir de veritat totes i cada una de les interpretacions musicals, demostrant una vegada més que la inclusió de diferents grups humans per aconseguir fites solidàries sempre guanya.
Els somriures de satisfacció personal dels integrants dels diferents grups a l’acabar el concert, van ser el testimoni palpable que les coses fetes des de l’amor arriben i satisfan a tothom.

Anna Saumell