Associació Salut Mental Ondara Sió

Per celebrar el Dia Mundial de la salut mental d’aquest any, el grup musical del taller “Ara em toca a mi” de l’Associació Ondara Sió , Boogie –Woogie, vàrem col·laborar amb el Grup d’Acordions Assossegats, i dirigits per Sònia Peiró, vam oferir un ampli repertori d’obres que van des dels Beatles(I want I hold your hand), o Nirvana (Smells like teen spirit), a més actuals com el (Bon dia) dels Pets o la banda sonora de la pel·lícula Pirates del Carib. També es van tocar tangos d’en Piazzola i cançons més tradicionals.

El  concert va tenir lloc a l’església de sant Antoni de Tàrrega el dissabte dia 24 a les 6 de la tarda, on prèviament es va fer una lectura del manifest per la salut mental,  Hi va haver una assistència de 65 persones amb un públic molt entregat.

El grup Assossegats està format per setze acordionistes, dues guitarres, un baix elèctric i una bateria, tots ells són molt joves amb edats des dels 8 fins als disset anys. El grup Boogie –Woogie els va acompanyar amb cascavells, panderetes, pals, triangles, melòdiques etc. No cal dir que estem molt contents d’haver col·laborat amb aquest gran grup d’acordionistes!!!!