Associació Salut Mental Ondara Sió

L’Associació Salut Mental Ondara Sió ha participat a l’Isagoge de la Festa Major de Cervera, 2018, dedicat al Paisatge i la Natura, amb dos actes relacionats en la vessant humana del tema

El dissabte, dia 15 de setembre, va tenir lloc la Conferència: “Patologia Dual, quan conviu un Trastorn Mental amb l’Addicció”

La psicòloga, Silvia Sarri, va exposar el tema de forma magistral, les dificultats que en aquest moment existeixen i els projectes de millora ideals perquè les persones afectades puguin trobar tots els mitjans per viure cada vegada millor en el seu entorn social.

A les 20:00 h, del mateix dia s’inaugura l’exposició “Màscares Solitàries, Miratges interns” d’Eva Rauret, poeta.

Jaume Azcona, president de l’Associació, dona la benvinguda al nombrós públic assistent. A continuació, Montse Pont, presenta l’artista, destacant la necessitat de tenir poetes com l’Eva, que ha estat capaç de transformar la vida en poesia. Llegeix un poema seu, inèdit, “El silenci en lluita”.

Acte seguit l’Eva agraeix la col·laboració de l’ Associació, de la Paeria i de la Diputació de Lleida, i explica, de manera senzilla i entenedora, cada un dels àmbits de l’exposició: el primer “Màscares” la segon ”Miratges” el tercer “Presagis, el quart “Retalls de vida i pensaments” i l’últim “Confiança”. Va rebre un fort aplaudiment.

Finalment, Nuria Magrans en nom propi i del Consell Comarcal de la Segarra, felicita a l`Eva, amb unes paraules d’admiració i agraïment.

L’Associació de Salut Mental Ondara Sió, una vegada més, agraeix la col·laboració de l’Administració, personal tècnic, socis i voluntaris per poder continuar treballant per la Salut Mental.