Associació Salut Mental Ondara Sió

El dissabte 21 d’abril un grup de nou persones de l’Associació Salut Mental Ondara Sió ens vam arribar a Tremp per participar a la trobada anual que els clubs socials fan per realitzar un campionat de botifarra.

Ens aplegarem prop de 250 persones i cap a quarts d’onze , després de fer el cafè van començar les partides del torneig, mentre que els que no hi participem vam fer una visita guiada per la ciutat, descobrint llocs com l’església de retaule barroc, edificis emblemàtics com el consell comarcal i ens van obsequiar, els de carnisseria Badia, amb un tast d’embotits de la zona, com el xolís i la girella, que tothom va trobar molt bons.

Després vam visitar l’Epicentre, lloc d’informació cultural on hi ha exposades la natura de la zona amb els diferents estrets, muntanyes i congosts i població d’aus i un vídeo de les petjades dels dinosaures de la comarca.

Havent dinat, les partides van continuar i després de visionar un curtmetratge sobre la vida i costums del Pallars vam assistir a l’entrega de premis, on Alguaire es va endur els dos primers premis, i Airecel Tàrrega el tercer. Tots els participants vam tenir uns obsequis.