Associació Salut Mental Ondara Sió

Estem molt contents de fer-vos saber que, gràcies als avals de més de 160 entitats i persones de tots els àmbits del nostre país, entre les quals us compteu, el govern ha decidit atorgar la Creu de Sant Jordi 2014 a la Federació Salut Mental Catalunya.

Aquest és, sens dubte, un gran reconeixement al conjunt del moviment associatiu de familiars i persones amb problemes de salut mental, i als professionals que fa més de 30 anys que lluitem plegats per una salut mental comunitària, en defensa dels drets de les persones i cercant solucions en forma de serveis sanitaris, socials, laborals i educatius, així com la normalització i lluita contra la discriminació. És, doncs, un premi per a tots!

Agraïm també a les entitats que formen el nostre moviment social, i en concret a les Coordinadores territorials, que van voler tenir la iniciativa i van voler, d’aquesta manera, posar en relleu, els 17 anys de l’entitat i el nostre posicionament en la defensa dels drets de les persones i en la lluita per un model d’atenció a la salut mental basat en la recuperació del projecte de vida.

Aquest guardó no farà res més que esperonar-nos a seguir treballant amb il·lusió per fer del nostre un país inclusiu per a tothom i contribuir a la millora de la qualitat de vida, la no discriminació i la igualtat d’oportunitats de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies.

Novament, gràcies a tots!

Xavier Trabado President