Associació Salut Mental Ondara Sió

/*! elementor - v3.18.0 - 29-11-2023 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(--spacer-size)}.e-con{--container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(--container-widget-width,var(--spacer-size));--align-self:var(--container-widget-align-self,initial);--flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(--container-widget-height,var(--spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px}
/*! elementor - v3.18.0 - 29-11-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

4ª Edició del Partit de Futbol Solidari

 

PARTIT DE FUTBOL SOLIDARI DIA 1 DE SETEMBRE DE 2012
El dia 1 de setembre a 2/4 d e vuit del vespre, l’ Associació Ondara-Sió i l’Associació Alba de Tàrrega van celebrar el partit de Futbol solidari a favor de la Salut Mental que enguany ja arriba a la seva quarta edició.
D’entrada, es va jugar un partit juvenil entre el Cervera i el Pirenaica, de l’Escola de Futbol Cervera, i van guanyar aquests primers per 3 a 1. Tot seguit, va començar el partit triangular que va tenir els següents equips i resultats: ( Guissona 1 – Anglesola 2 ) ; ( Cervera 2 – Guissona 1 ) ; i ( Cervera 2 – Anglesola 0 ).
A la mitja part es va fer el xut d’honor que aquesta vegada va anar a càrrec del Josep Mª i la Susanna del Centre Ocupacional l’Espígol. Entre partit i partit ens amenitzà l’acte un grup de dansa del club Kodokan preparat per l’Eva Fernández.
El nombrós públic s’ho passà d’allò més bé animant els seus equips i gaudint del bon futbol que van desplegar tots els equips!
Cap al final , hi va haver un sorteig de diferents premis, amb els següents números:
– Una gorra del Marc Màrquez (nº 6.397).
– Una gorra del Marc Márquez (nº 8.284).
– Una figura de Seyart (nº 7.569).
– Una joia-penjoll de Seyart (nº 6.541)
– Un lot de productes del supermercat Albareda (nº 5.285).
– Un pernil de cal Guspí (nº 7.152).
– Dues entrades pel Barça (nº 7.418).

Falta per recollir un premi, el del lot de productes del supermercat Albareda (nº 5.285). El guanyador pot passar a recollir-lo per l’Espàtula ( c/ Victòria, nº 18 ) de Cervera dilluns, dimarts i dijous de 10 a 2/4 d’una del migdia.

Volem acabar donant les gràcies a tots els assistents, als jugadors i a tots els col•laboradors esperant que passessin una bona estona i també donem l’enhorabona als guanyadors ¡!!!!!