Associació Salut Mental Ondara Sió

4ª Edició del Partit de Futbol Solidari

 

PARTIT DE FUTBOL SOLIDARI DIA 1 DE SETEMBRE DE 2012
El dia 1 de setembre a 2/4 d e vuit del vespre, l’ Associació Ondara-Sió i l’Associació Alba de Tàrrega van celebrar el partit de Futbol solidari a favor de la Salut Mental que enguany ja arriba a la seva quarta edició.
D’entrada, es va jugar un partit juvenil entre el Cervera i el Pirenaica, de l’Escola de Futbol Cervera, i van guanyar aquests primers per 3 a 1. Tot seguit, va començar el partit triangular que va tenir els següents equips i resultats: ( Guissona 1 – Anglesola 2 ) ; ( Cervera 2 – Guissona 1 ) ; i ( Cervera 2 – Anglesola 0 ).
A la mitja part es va fer el xut d’honor que aquesta vegada va anar a càrrec del Josep Mª i la Susanna del Centre Ocupacional l’Espígol. Entre partit i partit ens amenitzà l’acte un grup de dansa del club Kodokan preparat per l’Eva Fernández.
El nombrós públic s’ho passà d’allò més bé animant els seus equips i gaudint del bon futbol que van desplegar tots els equips!
Cap al final , hi va haver un sorteig de diferents premis, amb els següents números:
– Una gorra del Marc Màrquez (nº 6.397).
– Una gorra del Marc Márquez (nº 8.284).
– Una figura de Seyart (nº 7.569).
– Una joia-penjoll de Seyart (nº 6.541)
– Un lot de productes del supermercat Albareda (nº 5.285).
– Un pernil de cal Guspí (nº 7.152).
– Dues entrades pel Barça (nº 7.418).

Falta per recollir un premi, el del lot de productes del supermercat Albareda (nº 5.285). El guanyador pot passar a recollir-lo per l’Espàtula ( c/ Victòria, nº 18 ) de Cervera dilluns, dimarts i dijous de 10 a 2/4 d’una del migdia.

Volem acabar donant les gràcies a tots els assistents, als jugadors i a tots els col•laboradors esperant que passessin una bona estona i també donem l’enhorabona als guanyadors ¡!!!!!