Associació Salut Mental Ondara Sió

/*! elementor - v3.18.0 - 29-11-2023 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(--spacer-size)}.e-con{--container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(--container-widget-width,var(--spacer-size));--align-self:var(--container-widget-align-self,initial);--flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(--container-widget-height,var(--spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px}
/*! elementor - v3.18.0 - 29-11-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size:50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

El passat dimecres 24 de novembre des de l’Associació Salut Mental Ondara Sió va organitzar la xerrada “Els trastorns mentals dins la família. Com ho gestionem?”, sessió a càrrec de l’Àlex Palau, psicòleg especialitzat en salut mental, a l’auditori de Cervera.

Una xerrada oberta al públic, però dirigida concretament a familiars, amics i l’entorn significatiu de persones afectades per un problema de salut mental, que sovint són oblidades pel sistema general i no compten amb els recursos públics de suport i acompanyament adequats.

Malgrat això, la realitat és que el seu paper és essencial, ja que la família és l’eina més propera de socialització i d’integració social de les persones amb trastorn mental, de manera que formar i donar suport al seu entorn és imprescindible per al bon funcionament del seu tractament.

La claredat de l’Àlex envers aquesta temàtica va fer que la xerrada resultés dinàmica i resolutiva, abordant els dubtes i les preocupacions que sorgeixen dels protagonistes i contribuint, de manera directa, a desestigmatitzar les situacions i conductes que surten de la desinformació i el tabú general de la societat.

En conclusió, es van facilitar un seguit d’eines per entendre i assumir la situació en la qual es troben i fer el procés més lleuger per a totes les parts implicades. En aquesta xerrada i van acudir un total de 47 persones.  

En definitiva, considerem la xerrada un èxit i, de nou, un pas endavant envers la lluita contra la desestigmatització i sensibilització envers les problemàtiques de salut mental.

Agraïm a tothom l’assistència!

Si voleu contactar amb nosaltres, podeu fer-ho a través dels telèfons 973 531 673 o 696 159 132, mitjançant el correu electrònic de l’associació, hola@salutmentalondarasio.cat , o a través les nostres xarxes socials, tant Instagram com Facebook. Podeu conèixer més sobre l’associació en la nostra pàgina web www.salutmentalondarasio.cat.